Vi forsikrer dit liv og din hverdag

Du skal føle dig økonomisk tryg

Forsikringer findes der mange af. Vores opgave er at give dig kompetent og relevant rådgivning, så du kan vælge dem, der er nødvendige for dig, og ikke mindst hjælpe dig godt videre, når uheldet er ude. 

Vores holdning er, at dine forsikringer skal give dig økonomisk tryghed. Derfor anbefaler vi, at de løbende justeres, i takt med at dit liv udvikler sig. For når din hverdag og dine forsikringer går hånd i hånd, får du frihed til at leve livet her og nu, tænke frem og lægge planer – uden at skulle tænke hvad nu hvis?

Flere fordele som kunde i Jyske Forsikring

 • ID-sikring, så er du bedre stillet - også online.

  ID-sikring er en del af Indboforsikringen. Vi hjælper dig, hvis du bliver udsat for et identitetstyveri fx nogle opretter et lån i dit navn.

 • Psykologisk krisehjælp ved akutte kriser

  Vi tilbyder op til 15 timers psykologisk krisehjælp ved visse akutte kriser, hvis du har din indboforsikring hos os.

 • Ingen selvrisiko på glasreparation på personbiler, hvis du har kasko

  Får din bil en glasskade, som ikke kræver udskiftning af ruden, dækker din Kaskoforsikring hver en krone af  reparationen.

 • Én skade, én selvrisiko - det giver mening

  Hvis flere af dine forsikringer hos os bliver ramt af samme skade - fx et indbrud, hvor vinduet er brudt op og indbo er stjålet - så betaler du naturligvis kun én selvrisiko, det højeste selvrisikobeløb.

 • Endnu flere fordele - for dig der er Fordelskunde

  Samler du dine forsikringer hos os, får du endnu flere fordele. Læs mere her

Vi er tæt på dig

Hvis du vil møde vores forsikringsrådgivere ansigt til ansigt, skal du blot kigge forbi din lokale afdeling af Jyske Bank. Du kan selvfølgelig også altid finde os online og på telefonen.

Kontakt os

Vi bygger på 260 års erfaring

Jyske Forsikring udbydes af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

Læs mere om Købstædernes Forsikring