Årsrejse­forsikring

Vi dækker dig og din familie på alle dine rejser i hele verden året rundt. Vi forsikrer dig i samarbejde med Falck Global Assistance.  

Fordele ved vores Årsrejseforsikring

 • Dækker private ferierejser og korte studieophold

  Vores forsikring omfatter ferierejser, studierejser og studieophold, samt private ferierejser med erhvervsaktiviteter. Vi dækker alene den del af rejseperioden, der er privat ferie.

 • Jorden rundt på 60 dage

  Vi dækker rejser til hele verden, for alle i husstande, i op til 60 dages varighed.

 • Selvrisikodækning ved leje af køretøj i udlandet

  Vi dækker en selvrisiko på max. 5.000 kr. opkrævet i forbindelse med en kaskoskade på personbil, motorcykel eller knallert lejet i udlandet.

Hvad koster en god Årsrejseforsikring?

Brug vores beregner, der hurtigt kan fortælle dig, hvad en rejseforsikring koster hos os.

Beregn pris

Sådan dækker vores Årsrejseforsikring

Forsikringen dækker ferierejser op til 60 dage i hele verden.

Standarddækninger

 • Sygdom eller tilskadekomst

  Sygdom eller tilskadekomst under ferien, herunder hospitalsindlæggelse og lægebehandling.

 • Hjemkaldelse

  Hvis du på grund af akut opstået alvorlig sygdom eller dødsfald i den nærmeste familie ønsker at rejse hjem før tid.

 • Feriekompensation

  Hvis du hjemkaldes, hospitalsindlægges, hjemtransporteres, dør, bliver akut syg eller kommer til skade, og derfor ikke kan udøve den aktivitet, som var rejsens primære formål, så kan du få en økonomisk kompensation.

 • Forsinket fremmøde

  Kan du ikke nå det planlagte transportmiddel, skal du hurtigst muligt kontakte os og oplyse, hvor du har købt billetten. Vi vil herefter i samarbejde med rejsebureauet/flyselskabet rådgive dig og hjælpe dig med at finde alternativ transport.

 • Bagageforsinkelse

  Bliver din bagage forsinket, har du mulighed for at lave erstatningskøb på destinationen. De udgifter erstatter vi med max 1000 kr. pr. døgn og max 3000 kr. i alt.

 • Selvrisiko ved leje af personbil, motorcykel eller knallert

  Vi dækker en selvrisiko på max. 5.000 kr. opkrævet i forbindelse med en kaskoskade på personbil, motorcykel eller knallert lejet i udlandet.

Vi dækker meget mere. Se vores produktinformation.

For at købe vores årsrejseforsikring skal du have indboforsikring i Jyske Forsikring.

Tilvalgsdækninger

 • Afbestillingsforsikring

  Du kan vælge en afbestillingsforsikring. Den dækker, hvis du bliver syg eller kommer til skade og derfor ikke kan komme afsted på den planlagte rejse.

  Mange rejseselskaber tilbyder afbestillingsforsikring for den enkelte rejse. Vælger du en afbestillingsforsikring hos os, er du forsikret på alle dine rejser året rundt.

  Læs mere om vores afbestillingsforsikring

Læs mere om dækningerne

Har du allerede din Årsrejseforsikring hos os? Log på Min Side, og se, hvordan du er dækket.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål til vores Rejseforsikring?

Det er vigtigt, at du har de helt rigtige dækninger, og netop derfor sidder vores rådgivere klar ved telefonen, så de kan rådgive dig om Rejseforsikring.

Ring til os direkte på 33 45 75 76, eller lad os ringe dig op, når det passer dig.

Ja tak - Ring mig op

Spørgsmål til vores Årsrejseforsikring

Er jeg dækket af min Årsrejseforsikring, hvis jeg er syg?

Ja, du kan sagtens rejse, hvis du er syg. En rejseforsikring dækker kun akut sygdom og skader opstået under rejsen. Men med en medicinsk forhåndsgodkendelse er du sikret dækning, selv ved sygdom du kendte til, allerede da du bestilte rejsen, eller rejste hjemmefra. Du skal bare sørge for at søge medicinsk forhåndsgodkendelse inden for 2 måneder før din rejse. Læs mere om forhåndsgodkendelser.

De fleste kan få en forhåndsgodkendelse med det samme med vores online-test. Du skal svare på en række spørgsmål og får svar og godkendelse med det samme. I særlige tilfælde har vi brug for flere oplysninger, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Er jeg dækket, hvis jeg for nyligt har været på hospitalet eller i medicinsk behandling?

Hvis du har været på hospitalet, til læge eller har ændret din medicin inden for de sidste to måneder, skal du måske forhåndsgodkendes inden rejsen, hvis forsikringen skal dække. Gå direkte til forhåndsgodkendelse eller læs mere om forhåndsgodkendelse her.

Kan jeg blive forsikret i mere end 60 dage?

Skal du være væk i længere tid end 60 dage, så kan du nemt og hurtigt forlænge din rejseforsikring via vores samarbejde med Europæiske ERV. Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Bestil selv forlængelsen via Europæiskes hjemmeside eller kontakt dem på 33 27 82 55. Når du opretter forlængelsen skal rejseperioden tegnes fra dag 61, altså når dækningen i Jyske Forsikring ophører, og indtil du er hjemme igen. Dvs. at du sætter udrejsedagen til at være dag 61 og hjemrejsedatoen til den nye dato.

Vær opmærksom på, at hvis du lider af en kronisk eller eksisterende lidelse og har brug for en forhåndsgodkendelse, skal den også laves hos Europæiske. Du kan finde mere information og udfylde en helbredserklæring her.

Kan jeg få et kort til min pung med et telefonnummer til Årsrejseforsikringen?

Ja, du kan downloade og printe et eller flere rejsekort med kontaktinformation, som du kan tage med på rejsen. Download her.

Jeg har mit sygesikringskort – er jeg så ikke dækket på en rejse?

Nej, dit sygesikringskort dækker ikke længere, når du rejser uden for Danmark. Det er afløst af EU Sygesikringskort (Det blå kort), som du kan bestille på borger.dk.

Det blå kort dækker læge- og hospitalsbehandling i EU/EØS-landene på samme niveau som landets egne borgere. Det betyder, at du i visse tilfælde skal betale direkte ved den udenlandske læge og senere søge om refundering i Danmark. Visse lande har også delvis egenbetaling på lægebehandling.

I mange ferieområder er der hovedsageligt private læger og sundhedstilbud, hvilket det blå kort ikke dækker. Vi anbefaler derfor altid at få en rejseforsikring, inden du tager på ferie.

Hvornår har jeg brug for en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring er god at have, hvis du har brugt mange penge på den planlagte rejse, eller hvis du er bekymret for at skulle aflyse. Afbestillingsforsikringen er en tilvalgsdækning til din Rejseforsikring, som dækker, hvis du eller en i din familie bliver syg eller kommer til skade. Du kan også afbestille rejsen, hvis du bliver opsagt, skal skilles, eller hvis du skal reeksamineres i rejseperioden. Læs mere her.

Hvornår bør jeg søge forhåndsgodkendelse for min Rejseforsikring?

Der skal foretages en medicinsk forhåndsvurdering, hvis du har en kronisk sygdom/lidelse, som inden for de sidste 2 måneder før afrejsedatoen, har givet anledning til:

 • Hospitalsindlæggelse eller operation
 • Lægebehandling/-vurdering, bortset fra almindelig kontrol
 • Ændret medicinering
 • Indkaldelse til undersøgelser eller behandling, bortset fra almindelig kontrol

Et af de ovennævnte forhold kan bevirke enten:

 • At der ikke meddeles forbehold, og forsikringen dækker fuldt ud.
 • At der tages et konkret forbehold for udgifter under rejsen som følge af sygdommen/lidelsen.
 • At der meddeles et generelt forbehold, og forsikringen ikke dækker den pågældende rejse.

Læs mere her.

Andre forsikringer, som måske også er noget for dig?