Entreprise­forsikring

Med vores Entrepriseforsikring er du sikret fra første spadestik. Ring til os nu, og hør, hvad vi kan tilbyde.

Ring 33 45 75 76

Entrepriseforsikring - for dig der bygger om eller nyt

Bygger du ny bolig, renoverer eller tilføjer flere kvadratmeter til din bolig eller fritidshus, kan der være mange bekymringer: Bliver projektet færdig til tiden? Holder budgettet? Og hvad med kvaliteten?

Med en entrepriseforsikring kan vi hjælpe dig af med nogle af dine bekymringer. Forsikringen dækker nemlig, hvis der sker forskellige uforudsete skader på byggeriet, og det kan i sidste ende være med til at sikre, at byggeriet kommer godt i mål.

Sådan dækker vores Entrepriseforsikring

Standarddækninger

 • Ansvarsforsikring

  Ansvarsforsikringen dækker skader på ting eller personer, du som bygherre kan blive gjort erstatningsansvarlig for i forbindelse med byggeriet. Det er også muligt at medforsikre entreprenørerne ved farligt arbejde – fx midlertidig grundvandssænkning og undermuring.

  Forsikringssummen på entrepriseforsikringen er det samme som det totale entreprisebeløb, og der er som minimum en selvrisiko på 10.000 kr. pr. skade.

 • Skader på eksisterende bygninger

  Du får dækket uforudsete skader på eksisterende bygninger, der kan opstå i byggeperioden. Dækningen er især relevant, hvis du bygger om, bygger til eller renoverer.

 • Skader på selve byggeriet

  Du får dækket uforudsete, fysiske skader på byggeriet, som din Hus- eller Sommerhusforsikring ikke dækker, fx hvis kraner eller spær vælter, eller hvis byggeriet styrter sammen, får vandskader, bliver udsat for hærværk eller tyveri.

Læs mere om dækningerne

Har du allerede din Entrepriseforsikring hos os? Log på Min Side, og se, hvordan du er dækket.

Hvad koster en god entrepriseforsikring?

Ring i dag og fortæl os om jeres byggeprojekt. Så regner vi på, hvad en entrepriseforsikring koster for jer. 

Ring 33 45 75 76

Har du brug for rådgivning?

Der kan opstå mange udfordringer under et byggeprojekt. 

Det er vigtigt, at du har de helt rigtige dækninger, og netop derfor sidder vores rådgivere klar ved telefonen, så de kan rådgive dig om, hvordan vores Entrepriseforsikring kan være med til at holde hånden under dit næste store byggeprojekt.

Ring til os direkte på 33 45 75 76, eller lad os ringe dig op, når det passer dig.

Ja tak - Ring mig op

Andre forsikringer, som måske også er noget for dig?